Vrouwencirkels ’23

Vrouwen
cirkels
2023

Ervaar de magie van puurheid, liefde en oordeelloosheid tussen vrouwen onder elkaar en ontdek je eigen kracht en schoonheid.

De magie van verbinding.

Iedereen wordt geboren met een lichtje in zich. Door ervaringen en je omgeving wordt dat lichtje bedenkt met laagjes, waardoor het lichtje steeds minder fel gaat schijnen. Het lichtje is er nog steeds, maar als er veel laagjes overheen zitten voel je de warmte van het lichtje niet zo puur meer.

In een vrouwencirkel word je eraan herinnerd hoe puur en mooi jouw lichtje is. Door de open, liefdevolle en veilige sfeer die gecreëerd wordt zien we als vrouwen elkaars lichtje en durven we dat te benoemen. Zo kan jij je gemakkelijker open stellen en ruimte nemen om een laagje van jezelf los te laten.

In een vrouwencirkel wordt niet geoordeeld en wordt geen ongevraagd advies gegeven. Zo heb jij de ruimte om je dromen of juist je onzekerheden hardop uit te spreken.

We combineren tools zoals kaarten, edelstenen, meditatie, Reiki en losse oefeningen om tijdens deze magische ochtend meer over jezelf te ontdekken. Ook neem ik je mee in hoe je bepaalde tools zelf thuis kan gebruiken.

Hapjes en kruidenthee worden door LEAV verzorgd. De vrouwencirkel vindt plaats aan de rand van Eindhoven.

Wat kan je verwachten?

Wat kan je verwachten?

Het is zo moeilijk om in woorden te omschrijven wat je ervaart tijdens de vrouwencirkel, lees de reviews van anderen om een impressie te krijgen. Je kan verwachten dat je in een warme groep vrouwen terecht komt die open staan om samen te delen, te ontdekken en te helen. Tijdens de vrouwencirkel neem ik je mee in meditaties, kaarten, rituelen, Reiki en prachtige oefeningen om te verbinden met jezelf en de magie van het leven. Veel van wat we doen kan je later ook zelf thuis herhalen.

Locatie: Eindhoven

Ticket: 99 euro incl. BTW

Data 2022 (VOL=VOL)

Zaterdag 26 november 10:00-13:30

VOL

KERST-editie Zaterdag 24 december 10:00-13:30 (BIJNA VOL)

Klik hier voor tickets

Data 2023 (VOL=VOL)

Zaterdag 21 januari 10:00-13:30 ‘Jouw Purpose’

Klik hier voor tickets

Zaterdag 11 februari 13:00-16:30 ‘Jouw Inner Power’

Klik hier voor tickets

Zaterdag 18 maart 10:00-13:30 ‘Zelfliefde’

Klik hier voor tickets

Zaterdag 15 april 10:00-13:30 ‘Authentic Me’

Klik hier voor tickets

Woensdag 10 mei 13:00-16:30 ‘Innerlijke Rust’

Klik hier voor tickets

Zaterdag 10 juni 10:00-13:30 ‘Verbinding’

Klik hier voor tickets

Zaterdag 8 juli 10:00-13:30 ‘Jouw Purpose’

Klik hier voor tickets

Data na september worden in juli 2023 bekend gemaakt.

FAQ

Hoe gaat de betaling?

Je betaalt via iDeal bij je reservering.

Moet ik veel ervaring hebben met meditatie of zelfontwikkeling?

Er zijn geen enkele verwachtingen in voorkennis in spiritualiteit of zelfontwikkeling voor jouw deelname. Je lessen uit het leven zijn voldoende ❤️.

Is er een minimum of maximum leeftijd?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te nemen aan de vrouwencirkel. De leeftijden variëren tussen 19 en 53. Vanaf het moment dat je de vrouwencirkel instapt doet leeftijd, afkomst en ervaring er niet meer toe. Alles gaat precies zoals het moet gaan. Voel jij je dus geroepen erbij te zijn? Bestel dan je ticket.

Kan ik met het OV komen?

Ja hoor, dat kan. Er kan ook altijd iemand jou ophalen van het station. Vooraf aan de vrouwencirkel maak ik een groepschat aan waarin je dit kan afspreken.

Ik woon niet in de buurt...

In Nederland is ‘niet in de buurt’ relatief ;-). Wat heb je ervoor over?

Dit lijkt me heel fijn om met vriendinnen te doen!

Zeker! Ik organiseer graag een verbindende vriendinnendag voor jullie. Mail flower@fitwithus.nl en dan kletsen we daar eens over.