1-1 coaching

Voel je weer fit, energiek & gelukkig door gezonde doe- en denkgewoontes. Ga van geleefd worden naar LEVEN met Maudy’s 1-1 coaching!

Het is fijn als er gewoon iemand even met je meekijkt, toch? Dat er iemand is met wie jij je uitdagingen & successen kan bespreken zonder bang te zijn voor een oordeel. En hoe fijn is het, als deze persoon dan ook nog eens alle nodige kennis heeft over gezonde doe- en denkgewoontes en mega-handige en toegankelijke tools mee kan geven?

Ja. Dat is precies wat jij nodig hebt. Ik help jou om de juiste keuzes te gaan maken die goed zijn voor je lijf en je koppie. Zodat jij je weer energiek, fit & gelukkig gaat voelen. Want jij bent een pracht- en krachtvrouw! En dat mag jij ook voelen.

Stel je voor dat je in een positieve spiraal terecht komt zodat jij…

Gaat leven in plaats van dat je geleefd wordt

Je fit & energiek gaat voelen

Je mentale dipjes beter aan kan

Je zin hebt in de dag en in de toekomst

Je je eigen keuzes maakt vanuit liefde

 

Dit is voor jou mogelijk. Maar je hebt er wel iets voor nodig: ACTIE. En hoe kom je nou in die actie zonder dat alles als een opdracht voelt? Ik help je daar met liefde bij.

1-1 coaching. Ik ben al vrouwencoach sinds 2017.

Al sinds 2017 ben ik vrouwencoach en inmiddels heb ik al honderden (al dan niet duizenden) vrouwen geholpen om lekker in hun vel te zitten. Mijn werkwijze is toegankelijk en erg effectief. Ik geef je een eerlijke spiegel voor waar je wél op zit te wachten. Mijn huidige coachees omschrijven mij als veilig, duidelijk, eerlijk en ook lief. Dat laatste is iets wat vrouwen nodig hebben, dat geloof ik. Want in een wereld waarin hard zijn voor jezelf de norm is geworden, is het goed om te leren dat je met zelfliefde VEEL verder komt!

Dit kan je verwachten

  • Tijdens onze sessies luister ik naar je en geef ik oprecht advies waar je direct mee aan de slag kan.
  • Tussendoor ben ik altijd bereikbaar via WhatsApp. Wij overleggen samen de grenzen waarvoor je me wel of niet hoeft te berichten.
  • Jij blijft gemotiveerd door ons intensieve & krachtige contact.
  • Tijdens het traject bouwen wij een band op waardoor jij open durft te zijn over jouw proces.
  • Ik geef jou wat jij nodig hebt: de juiste tools, technieken en eventueel extra’s zoals cursussen of schema’s.
  • Dit coachingstraject is geschikt voor jou als jij merkt dat je ‘uit de flow bent’. Het is niet belangrijk of jij ervaring hebt met een gezonde leefstijl of dat je aan het begin van jouw journey staat. Door mijn ruimte ervaring en kennis kan ik jou op ieder niveau op een toegankelijke en leuke manier helpen.

Anders dan andere coaches.

Ik sta naast jou en kijk met jou mee naar jouw huidige patronen. Ik stel je kritische vragen over wat je graag zou willen en waarom. Wanneer je dit nog niet weet, zoeken wij hier samen naar. Misschien is het nodig de verwachtingen van anderen meer los te laten, of misschien is het nodig om te stoppen met ‘slechte’ gewoontes. Ik oordeel niet, ik observeer en samen maken we plannen. Je doet dit allemaal op jouw eigen tempo: je wordt uitgedaagd maar hoeft jezelf niet ondersteboven te lopen om een nieuwe leefstijl aan te leren. Jouw ontwikkeling wordt een feestje met mij als jouw coach!

Trajecten & kosten

  • Coachsessies duren 30 tot 45 minuten
  • Je volgt coaching bij mij vanaf 2 maanden, de maximale duur van een traject is 6 maanden.
  • Intensiteit & vorm van de coaching hangt af van jouw beginsituatie en doelen. Vul daarom de matchlijst in, en dan plannen we daarna een kort belletje in. Ik zal je dan uitleggen welke vorm van coaching bij jou past en hoe dit eruit ziet voor jou. Je kiest bijvoorbeeld voor 1 sessie per maand tot 1 sessie per 2 weken. En wél of géén wekelijks mailcontact / cursussen/ schema’s. We spreken dit samen van te voren af.
  • Je volgt coaching vanaf €179 per maand incl. BTW. tot max. €379 per maand incl. BTW.

FAQ

Ik woon niet in de buurt...

No worries! Het is helemaal online. Voor coachsessies mag je ook bij mij langskomen in Eindhoven. Dit hoeft niet.

Is het te combineren met mijn full-time/onregelmatig baan / kinderen?

Zeker. De nieuwe doe- en denkgewoontes worden onderdeel van jouw leven. En geloof me: door destructieve gewoontes te minderen (zoals scrollen, altijd maar ‘ja’ zeggen tegen alles en iedereen of Netflixen) heb je tijd over!

Is dit ook voor mij als ik al kennis over gezonde gewoontes heb?

For sure! Een eerlijke spiegel doet wonderen! Ik coach vaker vrouwen die al veel ervaring of kennis hebben, maar hun acties niet tot uitvoering brengen of in een negatieve spiraal zitten. Samen komen wij daaruit!

Krijg ik ook een voedingsschema of trainingsschema?

Nee. Als je dat zou willen kunnen we dat wel bespreken!