Coaching

Body Boost Traject
Schrijf je in voor de wachtlijst voor de startdatum 19 april

''Lekker in je vel zitten en gezond leven wat niet als volhouden of als tijdelijk voelt, dat is mijn doel als coach''

Voel jij je op dit moment ontevreden als je in de spiegel kijkt, zou het allemaal wel wat strakker mogen, lukt het je maar niet om steady bezig te zijn met voeding en training en geef je makkelijk op als je zelf een plan maakt? Een sterke mindset gaat alles veranderen! Een sterke mindset helpt je door te zetten op momenten dat het moeilijk is, en draagt bij aan een positief zelfbeeld en geluk.

Ik heb mij ook zo gevoeld, ik heb ook gestruggled met voeding, sporten en met mijn zelfbeeld. Het was nooit goed genoeg, waardoor ik altijd het gevoel had dat ik faalde. Ik keurde mezelf continu af waardoor ik in een lage energie kwam en het allemaal als volhouden voelde. Tot dat ik me begon te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en mindset. Dit heeft voor mij alles veranderd. Ik sta nu positief in het leven en zit lekker in mijn vel, dit gun ik jou ook. Lekker in je vel zitten en gezond leven wat niet als ‘’volhouden” of als ”tijdelijk voelt”, dat is waar ik naar streef als jouw coach. Een goede mindset is de basis van geluk en lekker in je vel zitten. 

Samen gaan we er 100% voor!

Tijdens het Body Boost traject werken we samen aan jouw persoonlijke groei op basis van: mindset, voeding, training en lifestyle. We gaan op zoek naar wat geluk & lekker in je vel zitten voor jou betekent. Ik maak je bewust van je valkuilen en mindsetblokkades die je nu tegenhouden in een gezond leven, en breng je tot nieuwe inzichten. Daarmee ontwikkel je een krachtige mindset waar je de rest van je leven op kan terugvallen. Positiviteit in het leven is voor mij heel belangrijk, en positiviteit gaat jou helpen bij het behalen van jouw doel. 

ZODAT JIJ:
– van jezelf gaat houden
– een positief zelfbeeld krijgt
– in een hoge energie komt
– met plezier gaat bewegen
– mentale dipjes veel beter aankan

Fit With Us
Fit With Us
Fit With Us
Fit With Us
Fit With Us

Hoe ziet het traject eruit?

Groepstraject!

More info soon!

Fit With Us Academy

Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module in de online leeromgeving. Deze module bestaat uit stof die je tot nadenken zet, en vragen die je tot actie zetten. Iedere week stuur je mij de opdrachten uit de module toe via de mail, ik geef je hier wekelijks feedback op. Vanaf het moment van starten heb je een half jaar lang toegang tot de modules.

Onderwerpen van de Fit With Us Academy:
– Positieve gedachtes
– Zelfbeeld
– Ontspanning
– Slaap
– Motivatie en discipline
– Voeding en emoties / verveling
– Voeding algemeen
– Beweging en training
– Step out of your comfortzone

Persoonlijk Voedingsschema

More info soon!

Weekupdates

More info soon!

Groepscoaching

More info soon!

Persoonlijk trainingsschema

(OF onbeperkt toegang tot de Fit With Us trainingen)

More info soon!

Fit With Us

Duur

Het traject duurt 9 weken. 

Yessss!

More info soon!

 

Fit With Us

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media

Aanmelding Body Boost Traject

Wat gaaf dat je aan jezelf wil werken! Aanmelden voor dit traject gaat op basis van een vrijblijvend selectie gesprek via videocall.

mEER INFORMATIE OVER HET bODY bOOST PLAN?

Wat leuk dat je interesse hebt! Voordat ik contact met je opneem, mag je alvast de vragenlijst invullen. Zodra je deze hebt ingevuld neem ik contact met je op zodat we een gratis en vrijblijvend videogesprek kunnen inplannen.