Coaching

Kan ik je helpen?

Gaat het trainen wel goed, maar loop jij aan tegen het stukje gezonde voeding? Vind je het lastig balans en structuur te vinden in een gezond voedingspatroon en zou je hier graag wat hulp bij kunnen gebruiken? Als lid van Fit With Us krijg jij een uniek aanbod in voedingsbegeleiding & healthcoaching. 

Coaching

Heb jij al verschillende manieren geprobeerd om vet te verliezen, en houd je het telkens maar niet vol of val je weer terug in oude patronen? Zou je graag lekker in je vel willen zitten en je goed voelen bij wat je in de spiegel ziet? Ik help je niet alleen met afvallen, maar ga ook samen met jou werken aan jouw mindset zodat je een positiever zelfbeeld creëert en het gewoon gaat DOEN! Positiviteit is voor mij heel belangrijk. En nee, we gaan niet werken aan iets tijdelijks, we gaan werken aan een gezond leven wat niet als ‘volhouden’ voelt maar als iets wat leuk en fijn is. Een manier van leven die je energie geeft. 

Tijdens het Body Boost traject krijg jij gratis onbeperkt toegang tot de Fit With Us trainingen. Klik hier voor meer informatie over het Body Boost Traject

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media