CONTACT & FAq

Neem contact op

Contactgegevens

info@fitwithus.nl
(013) 850 07 53 

(ook voor WhatsApp)

Postadres

t.a.v. Maudy de Bruin
Kervel 16
5061 WH Oisterwijk

Meer informatie

K.v.k. nr.: 72210478
BTW nr.: NL002385117B23

Bekijk onze disclaimer

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Een voedingsschema is een lijst waarop van dag tot dag staat wat je gaat eten. Met een voedingsadvies adviseer ik je bepaalde maaltijden & snacks & de calorie inname ed., en ga je met behulp van een voedingsapp je voeding bijhouden en zelf indelen. 

Bij de een past een schema beter, de ander kan beter werken met de app. Je mag me altijd om advies vragen zodat we samen kunnen kijken naar wat het beste bij jou past. 

Wanneer jij je bestelling plaatst ontvang je via WhatsApp een link naar een online intake formulier. Op dit formulier kan jij alle informatie doorgeven die wij nodig hebben om jouw schema(’s) zo persoonlijk mogelijk te maken. Het beantwoorden van alle vragen is niet verplicht, jij bepaalt zelf welke
informatie jij met ons deelt. De informatie die wij via de intake formulieren verkrijgen worden uitsluitend gebruikt om de schema’s zo persoonlijk mogelijk te maken, wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens en informatie om.

Dit is helaas niet mogelijk. Trajecten gaan vanaf 3 maanden. 

Ja! Dat is geen probleem. Dit kan alleen per hele maand en moet minimaal 2 weken van te voren aangegeven worden. 

Ik stuur een WhatsAppbericht naar het door jou opgegeven telefoonnummer. Hierin stuur ik gelijk de link naar het intake formulier.

Dit kan via bankoverschrijving of iDeal. Bij de factuur ontvang je een betaalverzoek en kan je via iDeal betalen, je kan er ook voor kiezen om het handmatig over te schrijven of me om een Tikkie te vragen. 

Leuk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Vergeet niet je Instagram account te vermelden in je bericht.

Afhankelijk van of er nog plek is, zal dit vast en zeker mogelijk zijn. Vul het contactformulier in op de pagina van de outdoortrainingen en ik stuur je zo snel mogelijk een WhatsApp bericht. 

Wanneer je twijfelt raad ik je aan je te laten adviseren door een specialist. Hij kan je vertellen wat je wel/niet mag doen. Voor zwangere dames pas ik de trainingen aan en laat ik dingen zoals veel springen & rechte buikspieren trainen achterwege. 

Het aanbod in bootybands verschilt per periode. Het is het handigste om even contact met me op te nemen voor de huidige voorraad en levertijden.