CONTACT & FAq

Neem contact op

Contactgegevens

info@fitwithus.nl
06 16 057 440

Postadres

t.a.v. Maudy de Bruin
Kervel 16
5061 WH Oisterwijk

Meer informatie

K.v.k. nr.: 72210478
BTW nr.: NL002385117B23

Bekijk onze disclaimer

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN

Wanneer jij je bestelling plaatst ontvang je direct een link naar een online intake formulier. Op dit formulier kan jij alle informatie doorgeven die wij nodig hebben om jouw schema(’s) zo persoonlijk mogelijk te maken. Het beantwoorden van alle vragen is niet verplicht, jij bepaalt zelf welke
informatie jij met ons deelt. De informatie die wij via de intake formulieren verkrijgen worden uitsluitend gebruikt om de schema’s zo persoonlijk mogelijk te maken, wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens en informatie om.

Geef dit even door bij je coach, dan wordt het schema kosteloos voor je aangepast.

Geef dit even door bij je coach, dan kijken we er samen naar en wordt het schema kosteloos voor
je aangepast.

Het is enkel mogelijk om te upgraden, stel je nieuwe pakket is €14 duurder dan je oude pakket, ontvang je een factuur van €14, ongeacht de resterende periode. Het is niet mogelijk om te ‘downgraden’.

Onze facturen worden handmatig opgesteld en binnen 1 werkdag verstuurd.

Dit kan via bankoverschrijving of iDeal. Bij de factuur ontvang je een betaalverzoek en kan je via iDeal betalen, je kan er ook voor kiezen om het handmatig over te schrijven.

De app moet klaargezet worden voor jou, en je persoonlijke plannen moeten opgesteld worden, dat kost tijd. Binnen maximaal 3 werkdagen (afhankelijk van de drukte) ontvang je een mail met daarin je inlogcode voor de app. Heb je na 3 werkdagen nog geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Leuk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Vergeet niet je Instagram account te vermelden in je bericht.

Neem dan contact met ons op via bovenstaand formulier.