Actueel

 • Maudy is een super fijne mentor! Ze legt alles duidelijk uit en is heel enthousiast. Zeker de moeite waard om te kijken wat ze jou te bieden heeft.

  Jasmijn

Gratis

 • De coaching van Maudy is in één woord levensveranderend! Dankzij haar meedenken, praktische tips en ervaring merk ik dat mijn mindset is veranderd en ik meer vanuit vertrouwen leef. Maudy gaat voor duurzame groei door middel van onder andere het inbouwen van routines, journallen en het zien van succesmomenten in situaties, wat ervoor heeft gezorgd dat ik me veel heb kunnen ontwikkelen. Ik zou haar coaching iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is aanraden!

  Sanne Nijburg
 • Ik heb al meerdere cursussen bij Maudy gevolgd en uit allemaal wel weer iets nieuws geleerd. De cursussen sluiten mooi op elkaar aan, waardoor herhaling maar ook nieuwe kennis zorgt voor een stijgende lijn in mijn persoonlijke ontwikkeling. Maudy is heel betrokken in jouw proces en ziet je graag groeien. Ze heeft veel goede kennis en ervaring en deelt dit graag met je. Ik ben telkens weer dankbaar dat ze een grote invloed is geweest in mijn reis van persoonlijke ontwikkeling!

  Manon
 • Ik heb hele goede ervaringen met Maudy Rosaline. Maudy kan super goede vragen stellen waardoor je heel goed inzicht krijgt over je gedachten en hier ook gepaste acties op kan ondernemen. Daarnaast kan ze je op een fijne en motiverende manier begeleiden door jouw eigen proces. Niks is te gek voor Maudy en ze weet altijd wel een manier te vinden om jou te helpen!

  Celine
 • Een tijd geleden liep ik tegen heel veel aan: structuur en ritme kwijt, teveel energie en ik zat veel binnen. Ik ben toen bij Maudy terecht gekomen met een trainingsschema. Dat beviel goed! Al snel kwam ik erachter dat Maudy zich ook focust op mindset. Ik was er niet heel erg mee bezig, maar vond het wel interessant. Vooral in de tijd waar we nu in leven. Toen Maudy begon met het coaching heb ik een goed gesprek met haar gehad, want ze dacht dit wel iets voor mij kon zijn. En gelijk had ze. Vol goede moed begon ik met mijn nieuwe training- en voedingschema. Daarnaast coaching en opdrachten die voornamelijk ging over mindset. Dit traject met Maudy als coach heeft mij zoveel gebracht. Ik ben gestart met meditatie, besef mezelf hoe belangrijk rust is en ik kom steeds dichterbij mijn sport doelen. Maudy is iemand die echt naar je luistert, veel positieve energie heeft en je echt motiveert.

  Evy
 • Ik heb bij Maudy het coachingstraject gevolgd en dit heeft mijn leven 200% verbeterd. Vanaf de eerste videocall een super goede klik en meteen gemotiveerd om alles uit het traject te halen. Het traject draait in eerste instantie om mindset en dat is precies wat ik nodig had. Het gebied van voeding en training volgde daarna helemaal vanzelf. Na het traject heb ik zoveel geleerd en kan ik dit allemaal zonder moeite toepassen in mijn vernieuwde leefstijl, veel dingen zijn een gewoonte geworden. En nog steeds zie ik vooruitgang, ook al is de 1 op 1 coaching gestopt. ik doe het nu allemaal op eigen kracht met de kennis die ik heb verkregen via Maudy! Nog steeds ben ik heel dankbaar dat ik uit mijn comfortzone ben gestapt en het traject met Maudy ben aangegaan!

  Manon

Heb je een vraag? Stuur me gerust een DM. Mijn deur staat voor je open ❤️. Liefs, Maudy