Over fit with us

Wie zijn wij?

Fit With Us is een eenmanszaak. Ik, Maudy de Bruin, ben de eigenaresse. Mijn passie voor fitness is begonnen in 2015, toen ik mijn eerste stap in de sportschool zette. Hier wilde ik wat mee doen. Ik ben in 2015 gestart met de CIOS opleiding in Goes (sport- en beweging) en deze heb ik in 2018 met succes afgerond. Op het CIOS heb ik naast de basisopleiding het profiel Fitness gevolgd met de keuzevakken Allround Looptrainer en Gezonde Leefstijl. In de toekomst wil ik mijn kennis uitbreiden door cursussen te volgen op het gebied van fitness en voeding. Naast 'Fit With Us' ben ik werkzaam in vier sportscholen als fitnessinstructeur, small group trainer en groepslesinstructeur, wat ik met veel plezier doe. Ik vind het leuk om anderen te motiveren en te helpen bij het behalen van hun doel.

ERVARING ALS TRAINER/COACH​

Tijdens mijn CIOS opleiding heb ik in drie jaar tijd al veel ervaring op gedaan met training geven aan verschillende doelgroepen. Ik heb van 2016 tot half 2018 stage gelopen in een sportschool, hier heb ik ervaring op gedaan met small-group en personal training. Sinds april 2018 geef ik groepslessen en -trainingen in verschillende sportscholen en ben ik werkzaam als fitnessinstructeur.​

ERVARING MET TRAINEN EN VOEDING​

Je weet het beste hoe je je klanten kan motiveren, als je zelf hebt meegemaakt wat zij meemaken. Sinds ik ben gestart met fitness heb ik mijn spiermassa vergroot, en is mijn vetpercentage met meer dan 10% verlaagd (en natuurlijk heeft het nog wat geschommeld). Ik heb verschillende sportieve doelen behaald, zoals het fietsen van Alpe d’HuZes, het tweemaal uitlopen van een halve marathon en de Nijmeegse Vierdaagse, en ik ben 5e geworden op het NK MBO CrossFit. Natuurlijk is dit niet vanzelf gegaan, mijn fitjourney heeft veel ups en downs. Vooral het zelfvertrouwen en het gelukkige gevoel dat sporten mij geeft is een grote motivatie voor me. Mezelf naar de sportschool slepen is dus niet erg moeilijk, ik denk dat je een sport moet doen die je leuk vindt. Ik maak mijn eigen trainingsschema’s en de trainingsschema’s die ik voor mijn klanten maak probeer ik ook regelmatig uit. Zo weet ik hoe de training die ik samengesteld heb voelt en of ik de volgende keer iets anders zou kunnen doen. Op het gebied van voeding maak ik stappen, ik gebruik zelf dezelfde app als mijn klanten, zodat ik ze goed kan begeleiden in het traject. Ik ben (net zoals velen) een fan van chips, snoep en pizza, maar moet dit natuurlijk ook af en toe laten staan.

Dimploma's

– CIOS Sport- en beweging niveau 4

– MBO+ (2018) – AALO Bootcamptrainer (2018)