Over fit with us

Wie ben ik?

Fit With Us is een eenmanszaak. Ik, Maudy de Bruin, ben de eigenaresse. Mijn passie voor fitness is begonnen in 2015, toen ik mijn eerste stap in de sportschool zette. Hier wilde ik wat mee doen. Ik ben in 2015 gestart met de CIOS opleiding in Goes (sport- en beweging) en deze heb ik in 2018 met succes afgerond. Op het CIOS heb ik naast de basisopleiding het profiel Fitness gevolgd met de keuzevakken Allround Looptrainer en Gezonde Leefstijl. In de toekomst wil ik mijn kennis uitbreiden door cursussen te volgen op het gebied van fitness, voeding en mindset.
Naast 'Fit With Us' ben ik werkzaam als fitnessinstructeur, small group trainer en groepslesinstructeur, wat ik met veel plezier doe. Ik vind het leuk om anderen te motiveren en te helpen bij het behalen van hun doel.

ERVARING ALS TRAINER/COACH​

Tijdens mijn CIOS opleiding heb ik in drie jaar tijd al veel ervaring op gedaan met training geven aan verschillende doelgroepen. Ik heb van 2016 tot half 2018 stage gelopen in een sportschool, hier heb ik ervaring op gedaan met small-group en personal training. Sinds april 2018 geef ik groepslessen en -trainingen in verschillende sportscholen en ben ik werkzaam als fitnessinstructeur. Sinds eind 2017 coach ik online en maak ik trainings- en voedingsschema’s. Regelmatig evalueer en verbeter ik, en leer ik van feedback van mijn klanten. Daardoor is Fit With Us het afgelopen jaar enorm gegroeid. 

ERVARING MET TRAINEN EN VOEDING​

Je weet het beste hoe je je klanten kan motiveren, als je zelf hebt meegemaakt wat zij meemaken. Sinds ik ben gestart met fitness heb ik mijn spiermassa vergroot, en is mijn vetpercentage met meer dan 10% verlaagd (en natuurlijk heeft het nog wat geschommeld). Ik heb verschillende sportieve doelen behaald, zoals het fietsen van Alpe d’HuZes, het tweemaal uitlopen van een halve marathon en de Nijmeegse Vierdaagse, en ik ben 5e geworden op het NK MBO CrossFit. Natuurlijk is dit niet vanzelf gegaan, mijn fitjourney heeft veel ups en downs. Vooral het zelfvertrouwen en het gelukkige gevoel dat sporten mij geeft is een grote motivatie voor me. Toch heb ik natuurlijk ook momenten dat ik mezelf naar de sportschool moet slepen, maar daar leer ik van. En daardoor weet ik ook hoe het voor jou voelt, wanneer jij een keer geen zin hebt om te trainen. Op het gebied van voeding heb ik ups en downs. Ik heb zelf verschillende dingen geprobeerd, diëten, met een app werken, er ‘gewoon een beetje op letten’. Sinds afgelopen jaar heb ik zelf ook een voedingscoach en ik merk dat dit me enorm veel steun bied. Je hebt soms een schop onder je kont nodig, en die kan een coach je geven ;-). Sinds kort ben ik mijzelf ook spiritueel aan het ontwikkelen, ik werk aan mijn gedachtes en mindset. Ik merk dat ik dit erg interessant vind, en hier veel baat bij heb. Ik heb ontdekt hoe je je mindset kan veranderen en dit wil ik mijn klanten graag meegeven. In de toekomst wil ik mij nog meer gaan verdiepen in hoe het daarboven allemaal werkt.  

Dimploma's

– CIOS Sport- en beweging niveau 4

– MBO+ (2018)

– AALO Bootcamptrainer (2018)