Pleun – Academy Assistent

Mijn naam is Pleun Bruurs, ik ben 24 jaar en woon in Tilburg. Ik studeer Leisure & Events Management in Breda en in juni ga ik (hopelijk) afstuderen. Afgelopen half jaar heb ik de minor ‘trainen en coachen in organisaties’ gevolgd. Daarin heb ik twee coachees mogen begeleiden met ieder een eigen vraagstuk. Ik vond het heel bijzonder om bij een proces van iemand aanwezig te zijn, dat zij doordat ik luisterde en vragen stelde, nieuwe inzichten kregen en resultaat zagen: vond ik heel fijn.

Naast mijn positieve ervaring als coach, heb ik op 4 mei 2020 heb ik letterlijk de knop omgezet (ja, die datum staat zeker op een post-it en hangt boven mijn bed hahaha). Ik zat niet lekker in mijn vel en vond mijzelf te zwaar… Ik wilde er iets aan gaan doen, en nu echt! En ik hoorde mijzelf in mijn achterhoofd ‘maar nu echt’. Ik begon met kleine stapjes: hele simpele dingetjes aanpassen in mijn voedingspatroon leverde al snel resultaat: binnen 2 maanden was ik 5 kilo lichter en voor mijn gevoel had ik hier amper iets voor gedaan, dus ik dacht: nou, dan gaan we er ook echt voor! Tot op de dag van vandaag ben ik 13 kilo afvallen. Mijn omgeving vraagt zich oprecht af: ‘’HOE DAN?! Je eet toch nog steeds wel eens pizza?!’’ Waarop ik dan mooi kan antwoorden: Yes, ik eet nog steeds WEL EENS pizza! It’s all about the mindset, daar ben ik van overtuigd!

Nu zal je misschien wel denken (of niet): maar Pleun, hoe kom je dan bij Fit with Us terecht? Nou, ik was op zoek naar een bedrijf met een overeenkomende visie en waar ik mijn coachvaardigheden verder kon ontwikkelen, omdat het mij zo veel voldoening geeft om andere te inspireren!

Wekelijks werk ik een dagdeel bij Maudy op haar kantoor om te werken aan de academy. Ik geef jou feedback op je modules. Ik wil jou heel veel succes tijdens het traject!

Liefs,

Pleun

Academy Assistent

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media