Reviews

Wat zeggen anderen?

'Veel plezier bij de trainingen'

Ik train altijd met veel plezier bij de trainingen die Maudy geeft. Ze is enthousiast, motiverend en het voelt laagdrempelig om alleen te komen sporten. Dit omdat er leeftijdsgenoten sporten en de sfeer gezellig en fijn is.
Milou

'Maudy helpt me overal mee''

Ik vind het sporten bij Maudy heel fijn! Ik vind het zelf lastig om alleen te trainen. Ik weet dan niet hoe ik oefeningen moet doen en Maudy helpt mij daarmee. Ze zegt wat ik moet doen en kijkt of ik het goed doe en geeft anders tips. Ik ga altijd met een voldaan gevoel weg. Ze biedt ook alternatieven als je iets niet kunt.
Lotte

'Leuk en uitdagend!'

De trainingen bij Maudy zijn erg leuk en uitdagend! Het kost me altijd veel moeite om te trainen maar de motiverende woorden van Maudy zetten je aan het werk. Zelfs ik kom nu min. 1 x per week vanuit Boxtel voor haar training.
Tamar

'Leuke enthousiaste trainster'

Leuke enthousiaste trainster, weet je op te peppen en door te zetten wanneer het zwaar wordt. Daarnaast ook rekening houdend met je maximale kunnen. Gebruikt fijne energieke muziek en benodigdheden waardoor het trainer prettig is!
Anke

'Traint en motiveert'

Maudy traint en motiveert op een fijne manier. Waar het bij mij averechts werkt als een trainer constant loopt te pushen, benadert Maudy je juist op een chille en positieve manier waardoor dit voor mijn motivatie beter werkt. De groepen zijn gezellig en de trainingen afwisselend voor ieder niveau.
Laura

'Vol energie'

Leuke trainingen, vol energie gegeven, genoeg uitdaging en afwisseling!
Renske

'Toffe trainingen'

Maudy is een super leuke, enthousiaste en motiverende trainster die hele toffe trainingen geeft. Ze zorgt ervoor dat de training iedere week anders is, voor iedereen uitdagend genoeg en houdt rekening met alle individuen. Er hangt een leuke en gezellige sfeer terwijl je hard aan het sporten bent. De trainingen zijn uitdagend, zorgen altijd voor spierpijn maar zijn wel uit te houden en ondanks dat het soms zwaar is, is wel een feestje.
Inge

'Hele fijne sfeer'

Hele fijne sfeer, word goed begeleid maar ook niet te veel druk op gelegd. Hierdoor frustreert het me niet als het een dag minder gaat en blijf ik met plezier sporten bij Maudy
Denise

'Leuk en uitdagend'

Maudy je trainingen zijn echt erg leuk en uitdagend. Geen 1 les is hetzelfde waardoor de trainingen leuk en uitdagend blijven. Sporten is nu niet omdat het moet. Maar omdat ik het ook echt leuk vind
Sandy

'Super effectief!'

De trainingen zijn super effectief! Als je niet meer kunt probeert Maudy alles uit je te halen! Elke les is toch weer anders dat maakt het ook extra leuk! Niet dat je elke keer hetzelfde weer doet! Als je iets niet kunt door een blessure of andere reden staat Maudy altijd klaar om iets anders te bedenken! Na het sporten ben ik helemaal kapot en dat geeft mij weer een goed gevoel dat ik er weer alles uit heb gehaald.
Maartje

'In kunnen schrijven wanneer je wilt'

Ik heb gewoon iemand nodig die verzint, en zégt wat ik moet doen. Dat gebeurt bij Maudy op een fijne manier. De vrijheid om je in te schrijven wanneer je kunt is ook heel fijn.
Esther

'Hele leuke training'

Heel leuke training, waarbij iedereen zijn eigen niveau kan behouden! Maudy is enthousiast en motiveert je om goed mee te doen. Een maand geleden vond ik sporten helemaal niks, terwijl ik nu juist energie krijg van sporten, mede dankzij de variërende en leuke trainingen van Maudy!
Bregje

'Aanrader voor iedereen!'

De trainingen zijn super leuk! Een echte aanrader voor iedereen. Leuke variatie in elke training en je wordt echt uitgedaagd. Maudy houdt met elk niveau rekening waardoor ik me helemaal op me gemak voel bij de trainingen. Ik heb veel nieuwe oefeningen leren kennen. Er hangt een gezellige sfeer en de dag daarna heb ik altijd goede spierpijn; goed teken dus! Ik heb nooit fitness gedaan omdat het me nooit zo aansprak maar vind het nu super leuk en doe ik met jou oefeningen ook veel thuisworkouts.
Carlijn

'Ik ga met veel plezier sporten'

Net pas begonnen met de groepstrainingen van Maudy maar ik kan nu al zeggen dat ik met veel meer plezier ga sporten. Thuis vind ik het lastig om mezelf ertoe te zetten maar door middel van de trainingen krijg ik mezelf aan de gang en heb ik er plezier in. Dankjewel Maudy!
Sistine

'Gevarieerd, intensief en leerzaam'

De trainingen zijn super gevarieerd, intensief en leerzaam. Het leuke aan de trainingen is dat je ongeacht je niveau mee kunt doen! Daarnaast krijg je ook persoonlijke tips waar je ook iets mee kan. Ook is de sfeer in de groep meiden erg goed!
Pommeline

'Laagdrempelige traning'

Een fijne, laagdrempelige training waar je op meerdere niveaus kunt instappen. Met de relaxte sfeer van alleen meiden hoef je niet bang te zijn dat je uit de toom valt, het zijn gemixte groepen met verschillende niveaus. Maudy is aardig en stimuleert je, en weet je zo op een fijne manier uit te dagen. Geen trainers die schreeuwen of je laten voelen dat je het niet kan, maar de focus op je proces en de hulp die je daar bij kan gebruiken. Een aanrader!
Vivian

'Spierpijn gegarandeerd!'

Maudy geeft enthousiaste lessen voor elk niveau! Leuk om aan deel te nemen, maar let op spierpijn gegarandeerd 😉
Juliette

'Super motiverende training'

Super motiverende training! Uitdagend voor alle niveaus en ook altijd gezellig
Marloes

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media