REVIEWS

"Hele goede coaching door Fit With Us! Er is voor mij een voedings- en trainingsschema op maat gemaakt gemaakt die voldoen aan mijn wensen. De schema's zijn erg realistisch en zeker haalbaar. De begeleiding is top, en ik krijg wekelijks berichtjes over hoe het gaat en heb elke 2 weken een weegmoment. Ik ben nu 6 weken bezig en bijna 5 kilo kwijt. Zeker een aanrader!"
Britt
complete
"Ik heb lang getwijfeld of een trainingsschema nut zou hebben voor mij omdat ik veel persoonlijke begeleiding krijg bij de sportschool waar ik sport. Nu ik een persoonlijk trainingsschema van Fit With Us heb, ben ik hier super blij mee! Na de trainingen voel ik dat mijn lichaam kei hard heeft gewerkt en daarbij beantwoord Maudy snel en duidelijk op alle vragen die ik heb. Ik zou iedereen een trainingsschema van Fit With Us kunnen aanraden!"
Amy
los trainingsplan
"Het trainingsschema is goed aangepast op mijn specifieke doelen. Goede oefeningen die goed vol te houden zijn. Ook goede communicatie via WhatsApp als je een keer een vraag hebt. Kortom; superfijn!"
Lisa
los trainingsplan
"Fijne en duidelijke trainingsschema's en daarbij enthousiaste coaching!"
Fleur
training plus
"Ik sport al 2 jaar met een personal trainer waarbij ik voor mezelf al veel doelen heb behaald. Een van de dingen waarbij ik moeite mee bleef houden was het aanpassen van mijn eetpatroon, en daardoor werd ik wel sterker maar verloor naar mijn zin niet veel vet. Via een bekende ben ik bij Maudy terecht gekomen en met behulp van een op maat gemaakt voedingsschema ben ik in 6 weken meer dan 10 kilo kwijtgeraakt. Door regelmatig contact te houden weet Maudy mij te blijven motiveren en ben ik momenteel ook gestart met een persoonlijk trainingsschema."
Marijn
voeding plus & los trainingsplan
"Ik wilde graag afvallen, en ik had al veel geprobeerd maar het lukte steeds niet en bleef hangen op hetzelfde punt. Toen was daar Maudy met Fit With Us! Door haar trainingsschema en coaching ben ik in een paar maanden al halverwege mijn doel en het gaat nog steeds super goed. Maudy appt regelmatig hoe het gaat en is oprecht geïnteresseerd in je doelen en progressie. De schema's zijn enorm leuk en makkelijk toe te passen in iedere sportschool. Ik heb er tot nu toe 3 gehad en het wordt steeds leuker. Als de schema's niet naar wens zijn of als je iets een beetje wilt aanpassen kan dat altijd. Er wordt bij Fit With Us echt naar jouw persoonlijke wensen, doelen en voorkeuren gekeken. Ik ben er echt super blij mee!"
Myrte
los trainingsplan met toen nog losse coaching
"Ik heb mijn ervaring bij Fit With Us goed ervaren. Door de hulp en support van Maudy zijn we samen begonnen aan het proces. Door de leuke appjes van Maudy werd ik zelf heel enthousiast en ging ik vol aan de gang met het sport en voedingsschema. Met een aantal weeg en meet momenten ben ik goed op weg en ben ik nog steeds enthousiast. Na de zomervakantie en wat persoonlijke dingetjes heb ik mijn proces afgerond bij Fit With Us. Ik heb een leuke ervaring achter de rug en door al het enthousiasme en handige apps is dit proces zeker een aanrader."
Renee
complete