Trainingen

Wat houdt zo'n training in?

Alle trainingen zijn geschikt en uitdagend en voor ieder niveau, of je nou beginner bent of al wat meer ervaring hebt in het sporten. Zwanger of een blessure? Neem even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken op welke manier jij kan deelnemen aan de trainingen.

FUBO

FUBO staat voor Full-Body. Tijdens deze full-body training werken we aan onze algemene fitheid. Geen training is hetzelfde, elke week verras ik je met andere oefeningen en focussen we op verschillende spiergroepen. Zowel kracht als uithoudingsvermogen komt aan bod tijdens deze training. Het is belangrijk dat je tijdens deze indoor training schone zaalschoenen draagt.


Wat kan je verwachten tijdens deze training?

HIIT

Ready to burn some calories? Deze high intensity training is gericht op vetverbranding! In het eerste deel gaan we hiermee aan de slag, met ons eigen lichaamsgewicht wisselen we inspanning af met rust. Dit doen we iedere week op een andere manier, zo blijft het lekker afwisselend! Tijdens de laatste +/- 15 minuten van de training doen we buikspieroefeningen of een core-circuit.

RELAX

Lekker in je vel zitten en rust in je hoofd is belangrijk. Tijdens de relax training besteden we aandacht aan ontspanning, positiviteit, rust in je hoofd en lenigheid. Dit is een hele rustige les en vooral gericht op de mind. Tijdens deze les doen we oefeningen voor flexibiliteit, statische kracht, en sluiten we af met een meditatie.

Booty

Let that booty grow! Uhu, een billenworkout! Tijdens deze training pakken we op vrolijke muziek (ja echt, je wil bijna met je billen gaan schudden) de bilspieren aan! Maar ook buikspieren en benen pakken we mee in deze training. We gebruiken de bootyband als middel en maken samen van billen trainen een feestje. 

Boksfit

Boksen… maar dan niet op zo’n manier dat je met een blauw oog thuis komt! Boksen als middel om fit te worden. Mega lekker voor je buikspieren, en je uithoudingsvermogen! Geen training is hetzelfde, en dat maakt het juist zo leuk! Bij de proefles mag je bokshandschoenen van ons lenen, maar vanwege de hygiëne vragen wij je wel daarna je eigen bokshandschoenen te verzorgen.

Pump

Strakker en sterker worden? Tijdens deze workout op heeeerlijke muziek werk je aan de kracht in je hele lichaam! We werken met een barbell, losse gewichten en een step. Spierpijn gegarandeerd!

Outdoor FUBO

FUBO staat voor Full-Body. Bewegen in de frisse lucht is het fijnste wat er is! De outdoor training is een full-body training waarbij we aandacht besteden aan spierkracht en het uithoudingsvermogen, dé ideale training om te werken aan je algemene fitheid. Elke training is anders, de ene dag focussen we wat meer op armen, de andere dag ligt de focus op uithoudingsvermogen, etc! Op kou kunnen we ons kleden, ik raad je aan om een jas mee te nemen en je te kleden met laagjes. Bij kou zijn handschoenen en een muts geen overbodige luxe ;-). De trainingen vinden plaats onder de overkapping voor de LEGO store in Oisterwijk (Panneschuurplein).

Outdoor HIIT

Ready to burn some calories? Deze high intensity training is gericht op vetverbranding! In het eerste deel gaan we hiermee aan de slag, met ons eigen lichaamsgewicht wisselen we inspanning af met rust. Dit doen we iedere week op een andere manier, zo blijft het

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media