Trainingen

Wat houd zo'n training in?

Alle trainingen zijn geschikt en uitdagend en voor ieder niveau, of je nou beginner bent of al wat meer ervaring hebt in het sporten. Zwanger of een blessure? Neem even contact met je op zodat we samen kunnen kijken op welke manier jij kan deelnemen aan de trainingen.

Outdoor Training

Bewegen in de frisse lucht is het fijnste wat er is! De outdoor training is een full-body training waarbij we aandacht besteden aan spierkracht en het uithoudingsvermogen, dé ideale training
om te werken aan je algemene fitheid. Elke training is anders, de ene dag focussen we wat meer op armen, de andere dag ligt de focus op uithoudingsvermogen, etc! Op kou kunnen we ons kleden, ik raad je aan om een jas mee te nemen en je te kleden met laagjes. Bij kou zijn handschoenen en een muts geen overbodige luxe ;-).

Dit is wat je kunt verwachten:

Indoor training

Tijdens deze full-body training werken we aan onze algemene fitheid. Geen training is hetzelfde, elke week verras ik je met andere oefeningen en focussen we op verschillende spiergroepen. Zowel kracht als uithoudingsvermogen komt aan bod tijdens deze training. Het is belangrijk dat je tijdens deze indoor training schone zaalschoenen draagt.


Wat kan je verwachten tijdens deze training?

Fatburn X ABS

Ready to burn some calories? Deze high intensity training is gericht op vetverbranding! In het eerste deel gaan we hiermee aan de slag, met ons eigen lichaamsgewicht wisselen we inspanning af met rust. Dit doen we iedere week op een andere manier, zo blijft het lekker afwisselend! Tijdens de laatste +/- 15 minuten van de training doen we buikspieroefeningen of een core-circuit.


Wat kan je verwachten tijdens deze training?

BBB

Let that booty grow! BBB staat voor buik, billen & benen, dat is waar we op focussen tijdens deze training! We richten ons vooral op spierkracht in het onderlichaam, en op het einde besteden we aandacht aan het uithoudingsvermogen met een korte finale. 

Wat kan je verwachten tijdens deze training?

RELAX

Lekker in je vel zitten en rust in je hoofd is belangrijk. Tijdens de relax training besteden we aandacht aan ontspanning, positiviteit, rust in je hoofd en lenigheid. Dit is een hele rustige les en vooral gericht op de mind.

Wellicht is deze les een stapje uit je comfortzone, ik raad je aan de stap eens te zetten en het uit te proberen. 

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media