LEAV CLUB NL COMMUNITY

Connect met andere BELEAVERS: Prachtige & krachtige vrouwen die gaan voor een fit & gelukkig leven.

Een stimulerende omgeving en een sterk positief zelfbeeld gaat jou helpen jouw destructieve gewoontes definitief aan te pakken en te gaan voor een fit & gelukkig leven op basis van goede doe- en denkgewoontes. Maar waar vind je een stimulerende omgeving met vrouwen die net zo (willen) doen en denken zoals jij? In de gratis LEAV Club NL Community!

 • Dagelijks activiteit door jonge en enthousiaste vrouwen zoals jij;
 • Journallen, gezonde voeding, beweging, ontspanning, succes, dromen najagen, slaap… Allemaal topics waar wij het in deze community over hebben. We doen niet aan taboe’s!
 • Wekelijks (online) activiteiten waar jij gratis bij kan zijn zoals workshops, connect events en meditaties;
 • De plek waar BELEAVERS samenkomen en van elkaar kunnen leren;
 • De plek waar je jouw LEAV producten en contact met jouw coach op één plek hebt.

”De LEAV Club stimuleert mij om betere keuzes te maken.”

Door onze omgeving doen we overtuigingen op over onszelf en de wereld. Hoe mooi is het als die omgeving de wereld EN jou door een positieve en eerlijke bril bekijkt?

Vanaf het moment dat je een account aanmaakt op het LEAV Club NL Platform voel je het al: de warmte, de power en de openheid. Bij ons is elke vrouw gelijkwaardig, bijzonder en welkom. Dagelijks wordt het platform gecheckt op nieuwe gebruikers en de veiligheid van onze BELEAVERS. Zo weet je zeker dat jij veilig bent bij ons.

 • Ik werd vroeger veel gepest en daarom vind ik het spannend me open te stellen in nieuwe groepen, ik ben altijd veel bezig met wat anderen van me zouden denken. Door Maudy's hulp heb ik die stap toch gezet en ik voel me zo welkom hier. Ik heb een vrouwencirkel gevolgd, ben bij wat masterclasses geweest en ga binnenkort starten met de 1-1 coaching. Ik vind het fijn dat ik in deze community gratis veel kan ontdekken zonder dat ik het gevoel heb meteen geld uit te moeten geven. Maudy is heel oprecht en kijkt met je mee wat bij jou past.

  Birgitte

Een account aanmaken in de LEAV Club community is helemaal gratis, geen kleine lettertjes. Wij gunnen elke vrouw die tijd in zichzelf wil investeren de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in te stappen bij ons en BELEAVER te worden.

De LEAV bubbel staat erom bekend dat het een omgeving is waar ieders kwaliteiten en talenten tot uiting mogen komen, zonder oordeel van anderen. Je mag gewoon lekker zijn.

Iedere woensdag een LIVE meditatie om 20:30

Een meditatie voor ieder niveau om tot rust te komen. Je meld je aan voor dit, en nog veel meer via het platform.

 • Ik volg elke week de live meditatie bij Maudy en vind het super fijn dat ze dit aanbied. De meditaties geven me altijd veel ontspanning en sinds ik lid ben van de community heb ik nieuwe meiden leren kennen. In mijn omgeving vinden ze meditatie enzo maar onzin, maar hier gelukkig niet. Ik ben dankbaar dat dit platform bestaat!

  Emma

Eerste maandag van de maand: L-EAVENT

Iedere eerste maandag van de maand een L-EAVENT. We hebben een cyclus van een kwartaal: in maand 1 een online workshop van Maudy Rosaline, in maand 2 een online gastworkshop en in maand 3 een connect event. De laatste info en aanmelding vind je via het kopje ‘events’ in de community.

FAQ

Is het écht gratis?

Ja, het is helemaal gratis en er is veel onbetaalde content te vinden op het platform. Er zijn een aantal betaalde elementen in de community zoals groepstrajecten, vrouwencirkels en cursussen. Het is aan jou de keuze of jij hieraan deelneemt.

Wat voor vrouwen zitten er in deze community?

De community bestaat gemiddeld uit vrouwen tussen de 21 en 43 jaar oud. Nieuwe leden worden gecontroleerd op echtheid om de veiligheid van onze LEAV-lovers te waarborgen.

Ik heb een account aangemaakt, en nu?

Stel jezelf voor in de community en kijk onder het kopje ‘events’ of er binnenkort een tof event voor je gepland staat! Welkom!

Hoe kan ik me aanmelden?

Je maakt eenvoudig een account aan door op de actieknop hierboven te klikken.

Ik woon niet in de buurt...

Dat is ook helemaal niet nodig! Het is een online community met vrouwen uit heel Nederland!