Magical LEAV Experience

Een ontwikkeling die je alleen in de LEAV bubbel kan ervaren.

 • De coaching van Maudy is in één woord levensveranderend! Dankzij haar meedenken, praktische tips en ervaring merk ik dat mijn mindset is veranderd en ik meer vanuit vertrouwen leef. Maudy gaat voor duurzame groei door middel van onder andere het inbouwen van routines, journallen en het zien van succesmomenten in situaties, wat ervoor heeft gezorgd dat ik me veel heb kunnen ontwikkelen. Ik zou haar coaching iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is aanraden!

  Sanne Nijburg
 • Ik heb hele goede ervaringen met Maudy Rosaline. Maudy kan super goede vragen stellen waardoor je heel goed inzicht krijgt over je gedachten en hier ook gepaste acties op kan ondernemen. Daarnaast kan ze je op een fijne en motiverende manier begeleiden door jouw eigen proces. Niks is te gek voor Maudy en ze weet altijd wel een manier te vinden om jou te helpen!

  Celine
 • Wauw wat een magische ervaring! Dit was mijn allereerste vrouwencirkel, maar vanaf binnenkomst voelde ik me gelijk op mijn plek. Het voelde echt alsof ik even was ontsnapt uit de ‘echte wereld’ en helemaal in een bubbel zat vol liefde, warmte en verbondenheid. We hebben een groepsreiki gehad, meditaties gedaan, tarot kaarten en vooral verbinding met elkaar gemaakt. Maudy is erg gepassioneerd in wat ze doet en zorgt voor een veilig gevoel. Ze geeft een hele fijne begeleiding en zeer waardevolle informatie waar je echt mee verder kan. Ik ben echt ontzettend blij dat ik deze vrouwencirkel heb mogen meemaken met deze vrouwen. Het heeft mij heel veel positieve energie en veel nieuwe inzichten gegeven. Ik ga dit zeker vaker doen en kan het iedereen aanraden!

  Demi
 • WAUW! Op het moment dat ik binnen stapte bij LEAV, ervaarde ik een opluchting. Een gevoel van thuiskomen en een veilig gevoel. Maudy is een extreem passievol persoon waardoor je direct een veilig en verbonden gevoel met haar en de huiskamer ervaart. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze vrouwencirkel heb mogen meemaken, de begeleiding die Maudy biedt, of je nu net bent begonnen met zelfontwikkeling of al een tijdje bezig bent, is echt enorm fijn. Ik kom zeker nog een keer terug, want dit gevoel wil je onbeperkt ervaren

  Floortje

Ik heb een kleine checklist voor je, zodat je weet of je op de juiste plek bent… Herken je je in een aantal van onderstaande punten?

 • Je leven is oké, maar je weet stiekem dat er meer in zit;
 • Je mist verbinding met like-minded vrouwen om je heen;
 • Je volgt je hart niet omdat je je laat tegenhouden door wat anderen van je zouden kunnen vinden;
 • Je bent klaar met negativiteit om je heen en wil uplevellen in 2023;
 • Dat stemmetje in jouw mind, houdt jou nog klein.
7

Jouw leven is op dit moment oké, jouw afgelopen jaar was oké. Maar geef toe: jij en ik weten allebei dat er méér in zit! Stel dat jij vol in je vertrouwen zou stappen , je zou omringen met like-minded vrouwen (en geloof me, die zijn er! ????) die jou uplevellen, en je leven gaat leven naar JOUW waarden en dromen:

❌ Los van wat anderen van jou verwachten

❌ Zonder negativiteit om je heen

❌ Niet-luisterend naar dat stemmetje wat jou nu nog klein houdt

Hoe zou jouw 2023 er dan uit gaan zien?

✅ Je zou je eigen keuzes gaan maken vanuit lef, vertrouwen en liefde

✅ Je zou een F*CKING VET JAAR HEBBEN

✅ Je zou vriendinnen voor het leven maken

✅ Je zou afscheid nemen van elementen/gewoontes in jouw leven die nu niet voor jou werken

✅ Je zou dichter bij jezelf komen – dat wil zeggen: je SPRAKLE terugkrijgen, plezier hebben, kunnen voelen. Voluit durven LEVEN.

De MAGICAL LEAV EXPERIENCE is het nieuwste traject van LEAV Club en heeft als doel om jou in 5 maanden niet alleen te laten zien, maar ook te laten ERVAREN wat er allemaal in JOU zit.

Magical LEAV Experience

Een ontwikkeling die je alleen in de LEAV-bubbel kan ervaren.

 • De coaching van Maudy is in één woord levensveranderend! Dankzij haar meedenken, praktische tips en ervaring merk ik dat mijn mindset is veranderd en ik meer vanuit vertrouwen leef. Maudy gaat voor duurzame groei door middel van onder andere het inbouwen van routines, journallen en het zien van succesmomenten in situaties, wat ervoor heeft gezorgd dat ik me veel heb kunnen ontwikkelen. Ik zou haar coaching iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig is aanraden!

  Sanne Nijburg

Je hoeft het niet alleen te doen.

De kracht van verbinding is ongelooflijk. We gaan samen groots denken, groots dromen, en groot DOEN. Want als je in je eentje bent kan je je nog wel eens tegen laten houden door belemmerende gedachtes. In de LEAV-bubbel mag je keer op keer ervaren hoe het VOELT om de beste versie van jou te zijn, met anderen erbij. Het programma is met zorg samengesteld om jullie allemaal een enorme succeservaring bij te brengen.

Voor wie?

Dit is voor vrouwen die het idee hebben van: mijn leven is oké, maar ik weet dat er meer in zit. Vrouwen die willen GROEIEN, zichzelf willen ONTDEKKEN en een magische reis met zichzelf aan willen gaan in 2023.

Hoe ziet het eruit?

De experience duurt 5 maanden. Je gaat dit traject volgen in een groep van 6 vrouwen zoals jij. Het programma is deels online, en deels offline (bij mij in Eindhoven). Het is gericht op inzichten en lessen opdoen uit ervaringen. Er doen vrouwen uit heel NL aan mee. Dus laat je niet afschrikken door eventuele afstand ????. Hieronder lees je meer over wat je precies kan verwachten.

 • Ik heb al meerdere cursussen bij Maudy gevolgd en uit allemaal wel weer iets nieuws geleerd. De cursussen sluiten mooi op elkaar aan, waardoor herhaling maar ook nieuwe kennis zorgt voor een stijgende lijn in mijn persoonlijke ontwikkeling. Maudy is heel betrokken in jouw proces en ziet je graag groeien. Ze heeft veel goede kennis en ervaring en deelt dit graag met je. Ik ben telkens weer dankbaar dat ze een grote invloed is geweest in mijn reis van persoonlijke ontwikkeling!

  Manon

Niet zomaar een coachingstraject, maar een complete experience.

Niet zomaar een coachingstraject,
maar een complete experience.

Zo ziet het traject eruit:

???? Kick-off Weekend in Eindhoven (28 & 29 januari) ????

Dit weekend is hét moment om elkaar te leren kennen en daarmee ook het eerste laagje van JOU af te pellen. Een vrouwencirkel, uitgebreide journalmomenten, beweging, meditatie, muziek, workshops… Je wordt klaargestoomd voor de komende 5 maanden. Je overnacht in het Van der Valk hotel en eten en drinken wordt voor je verzorgd. Daarnaast ontvang je – ter ere van de start van het traject – een passende goodiebag met onder andere orakelkaarten en andere matchende goodies ❤️ (t.w.v. €100).

????Zo ziet het er vanaf de start uit????

We houden wekelijks contact via onze besloten community. Hierin deel jij op maandag jouw weekintenties, doelen en belangrijkste To Do’s, en tussen vrijdag en zondag jouw succesmomenten aan de hand van de bronnen van succes (een tool die ik je meteen ga aanleren). Dit is een gigantische stok achter de deur om lekker in de actiemodus te blijven en te werken met de intenties die je gezet hebt. 

????Online contact houden (maandag 27 februari, woensdag 19 april en 7 juni om 19:30)????

Tussen de fysieke LIVE momenten door hebben we ZOOM meetings, en daarnaast heb je de mogelijkheid in totaal 2 x een 1-1 call van 20 minuten met mij in te plannen. 

????LIVE dagen (vrijdag 24 maart, donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) en zaterdag 24 juni)????

De LIVE dagen hebben allen een thema: Your Shiney Self, Connect With Nature & de afsluitingsceremonie. Tijdens deze dagen gaan we de diepte in en geef ik je een zetje uit je comfortzone. Op de dag ‘Your Shiney Self’ gaan we in groepjes de stad in voor jouw droomoutfit, waar jij vooraf al een Pinterest board van gemaakt hebt. Hoe uit ik mezelf door kleding? Hoe neem ik ruimte in? Wat doet het met mij wanneer ik mezelf goed verzorg? En wat kost het me wanneer ik dat niet doe? Op deze dag gaan we ook uiteten, IN DIE OUTFITS! Zo ben je gelijk ‘in het echte leven’ in jouw nieuwe stijl. Op een andere dag gaan we samen de natuur in om te gronden, en we zullen ook andere activiteiten hebben zoals een cacao ceremonie & Tarot reading. 

Aan het eind van dit traject heb jij een flinke dosis LICHT in jouw rugzakje. Zodat jij jouw licht kan laten schijnen. Jezelf durft te zijn. En weet wat échte verbinding voor jou betekent. 

Kort samengevat:

Het traject start op 28 januari en er zijn slechts 6 plekken. VOL=VOL.

Wat zou het voor jou betekenen als jij aansluit? Alles nog even op een rijtje: 

✅ Kick-off weekend incl. Overnachting + eten & drinken + activiteiten t.w.v. €597

✅ 2 x online 1-1 sessie van 20 minuten t.w.v. 

✅ 5 maanden lang wekelijks contactmoment in de community t.w.v. €500

✅ 3 x online meeting met de groep t.w.v 3 x €57

✅ 3 x LIVE dag (hele dag) in Eindhoven incl. eten & drinken + activiteiten t.w.v. 3 x €197

✅ Nieuwe outfit in jouw ✨best self style✨ t.w.v. €120

✅ Uitgebreid diner in een mega leuk restaurant! 

✅ Goodiebag t.w.v. +€100

✅ Afscheidscadeautje ✨verrassing✨

✅ Een groep sisters voor het leven t.w.v. € onbetaalbaar

Jij hebt nu de kans om deel te nemen aan deze LEAV-NEXT EXPERIENCE t.w.v. €2250,- voor €1997

Schrijf je je vóór zondag 20 november in? Dan meld je je aan voor €1779 (of 6 x €299 of 12 x €150)

FAQ

Hoe gaat de betaling?

Jouw betaling vindt plaats bij jouw definitieve aanmelding. Dit kan in 1, 6 of 12 termijnen.

Hoe gaat de aanmelding?

Je kan je direct aanmelden, of je gaat eerst met mij in gesprek ❤️. Je vraagt een kennismakingsgesprek aan via de knop hierboven, dit kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend. Na het inplannen van jouw afspraak volgt een uitgebreide vragenlijst zodat ik ons gesprek kan voorbereiden. Tijdens dit gesprek heb jij de gelegenheid vragen te stellen en kan ik toelichten wat het voor je gaat betekenen als wij samen gaan werken. Na onze call beslis jij binnen 24 uur of je definitief in gaat stappen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ik vind het belangrijk dat geld nooit in de weg mag staan van jouw geluk. Mocht het voor jou nodig zijn te betalen in meerdere termijnen, is dit bespreekbaar.

Hoeveel tijd kost het traject?

De nieuwe gewoontes die je gaat aanleren, gaan je juist helpen productiever en energieker te zijn, & meer rust in je hoofd te ervaren waardoor je juist het gevoel zal ervaren meer tijd te hebben. Je gaat meer in het nu leven. Aan de weekupdate ben je ongeveer 30 minuten per week bezig, daarnaast is het voor ieder individu anders wat je dagelijks gaat doen.

Is dit het juiste moment voor mij?

Als je gaat wachten op het juiste moment kan je wachten tot Pasen en Pinksteren op één dag vallen ;-). Werken aan jezelf mag ALTIJD je prioriteit zijn. Want in the end gaat het om jouw geluk. Als jij nu twijfelt of dit het juiste moment is zou ik zeggen: plan een vrijblijvend gesprekje met me in.

Ik woon niet in de buurt...

Je mag er wat voor over hebben ❤️. De Magical LEAV Experience is een ervaring die je nergens anders zal vinden ????.

 • Maudy is een super fijne mentor! Ze legt alles duidelijk uit en is heel enthousiast. Zeker de moeite waard om te kijken wat ze jou te bieden heeft.

  Jasmijn