Vrouwencirkel ‘Inner Power’

Vrouwen
cirkels
11 februari 2023

Ervaar de magie van puurheid, liefde en oordeelloosheid tussen vrouwen onder elkaar en ontdek je eigen kracht en schoonheid.

Klik hier om jouw ticket te bestellen

 • WAUW! Op het moment dat ik binnen stapte bij LEAV, ervaarde ik een opluchting. Een gevoel van thuiskomen en een veilig gevoel. Maudy is een extreem passievol persoon waardoor je direct een veilig en verbonden gevoel met haar en de huiskamer ervaart. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze vrouwencirkel heb mogen meemaken, de begeleiding die Maudy biedt, of je nu net bent begonnen met zelfontwikkeling of al een tijdje bezig bent, is echt enorm fijn. Ik kom zeker nog een keer terug, want dit gevoel wil je onbeperkt ervaren

  Floortje

De magie van verbinding.

Iedereen wordt geboren met een lichtje in zich. Door ervaringen en je omgeving wordt dat lichtje bedenkt met laagjes, waardoor het lichtje steeds minder fel gaat schijnen. Het lichtje is er nog steeds, maar als er veel laagjes overheen zitten voel je de warmte van het lichtje niet zo puur meer.

In een vrouwencirkel word je eraan herinnerd hoe puur en mooi jouw lichtje is. Door de open, liefdevolle en veilige sfeer die gecreëerd wordt zien we als vrouwen elkaars lichtje en durven we dat te benoemen. Zo kan jij je gemakkelijker open stellen en ruimte nemen om een laagje van jezelf los te laten.

In een vrouwencirkel wordt niet geoordeeld en wordt geen ongevraagd advies gegeven. Zo heb jij de ruimte om je dromen of juist je onzekerheden hardop uit te spreken.

We combineren tools zoals kaarten, edelstenen, meditatie, Reiki en losse oefeningen om tijdens deze magische ochtend meer over jezelf te ontdekken. Ook neem ik je mee in hoe je bepaalde tools zelf thuis kan gebruiken.

Hapjes en kruidenthee worden door LEAV verzorgd. De vrouwencirkel vindt plaats aan de rand van Eindhoven.

 • Wat een bijzondere dag heb ik mogen ervaren bij Maudy. Ik mocht deelnemen aan de vrouwencirkel en mijn ervaring is dat je enorm veel waarde krijgt. (De prijs is echt een no-brainer) Ik voelde me veilig, in verbinding met mezelf en de andere vrouwen en ik voelde de meditaties en reiki sessie echt verlichting geven. Niet alleen de dag zelf, maar ook de nazorg van Maudy is super. Ze is betrokken en heeft heel veel kennis over wat ze doet en deelt. Ik kan dit iedereen aanraden.

  Jacqueline
 • Wauw wat een magische ervaring! Dit was mijn allereerste vrouwencirkel, maar vanaf binnenkomst voelde ik me gelijk op mijn plek. Het voelde echt alsof ik even was ontsnapt uit de ‘echte wereld’ en helemaal in een bubbel zat vol liefde, warmte en verbondenheid. We hebben een groepsreiki gehad, meditaties gedaan, tarot kaarten en vooral verbinding met elkaar gemaakt. Maudy is erg gepassioneerd in wat ze doet en zorgt voor een veilig gevoel. Ze geeft een hele fijne begeleiding en zeer waardevolle informatie waar je echt mee verder kan. Ik ben echt ontzettend blij dat ik deze vrouwencirkel heb mogen meemaken met deze vrouwen. Het heeft mij heel veel positieve energie en veel nieuwe inzichten gegeven. Ik ga dit zeker vaker doen en kan het iedereen aanraden!

  Demi

Wat kan je verwachten?

Wat kan je verwachten?

Het is zo moeilijk om in woorden te omschrijven wat je ervaart tijdens de vrouwencirkel, lees de reviews van anderen om een impressie te krijgen. Je kan verwachten dat je in een warme groep vrouwen terecht komt die open staan om samen te delen, te ontdekken en te helen. Tijdens de vrouwencirkel neem ik je mee in meditaties, kaarten, rituelen, Reiki en prachtige oefeningen om te verbinden met jezelf en de magie van het leven. Veel van wat we doen kan je later ook zelf thuis herhalen.

Locatie: Eindhoven

Ticket: 99 euro incl. BTW

Zaterdag 11 februari 13:00-16:30 ‘Jouw Inner Power’

Bestel hier jouw ticket (klik hier)

 • Super fijne ervaring! Maudy is een heel lieve vrouw waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Heel fijne sfeer zodra je de Leav ruimte in komt en het ruikt ook nog eens heerlijk. Het was zo’n fijne ervaring waarin je echt in een bubbel leeft waarin ik het liefst de hele dag in zou blijven. Dankjewel Maudy en ga zo door!

  Noa

FAQ

Hoe gaat de betaling?

Je betaalt via iDeal bij je reservering.

Moet ik veel ervaring hebben met meditatie of zelfontwikkeling?

Er zijn geen enkele verwachtingen in voorkennis in spiritualiteit of zelfontwikkeling voor jouw deelname. Je lessen uit het leven zijn voldoende ❤️.

Is er een minimum of maximum leeftijd?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te nemen aan de vrouwencirkel. De leeftijden variëren tussen 19 en 53. Vanaf het moment dat je de vrouwencirkel instapt doet leeftijd, afkomst en ervaring er niet meer toe. Alles gaat precies zoals het moet gaan. Voel jij je dus geroepen erbij te zijn? Bestel dan je ticket.

Kan ik met het OV komen?

Ja hoor, dat kan. Er kan ook altijd iemand jou ophalen van het station. Vooraf aan de vrouwencirkel maak ik een groepschat aan waarin je dit kan afspreken.

Ik woon niet in de buurt...

In Nederland is ‘niet in de buurt’ relatief ;-). Wat heb je ervoor over?

Dit lijkt me heel fijn om met vriendinnen te doen!

Zeker! Ik organiseer graag een verbindende vriendinnendag voor jullie. Mail flower@fitwithus.nl en dan kletsen we daar eens over.