Top 7 cadeau’s voor zelfontwikkelinggekkies (tussen 5 & 40 euro)

Een cadeau uitzoeken voor iemand die AAN gaat op zelfontwikkeling of laagdrempelige spiritualiteit, dat valt niet mee. Wat geef je zo iemand? Als zelfontwikkeling-gekkie help ik je graag een handje en deel ik wat ik terug zie komen op de verlanglijstjes van mijn coachees. Alle producten zijn van kleine tot middelgrote ondernemers, want #SUPPORTYOURLOCALS. Als jij bij deze ondernemer een bestelling plaatst, doet die ondernemer een vreugdedansje!

Laten we beginnen met dat vrouwen die tijd en geld investeren in hun persoonlijke ontwikkeling over het algemeen vrouwen zijn die blij worden van ALLES. Ze wéten hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn en vinden het daarom alleen al geweldig dat jij iets uitzoekt waarvan jij gelooft dat het bij hen past.

Bij deze de top 7 cadeau’s (met linkjes, da’s handig hè?!)

1. Kaartenset ‘Manifesteren kun je leren’ van Willemijn Welten (€40)

Deze kaartenset is geschikt voor iedere vrouw die met zelfontwikkeling bezig is, ongeacht het ‘niveau’. De kaarten bevatten verassende wens-spreuken zoals ‘vandaag wens ik …’, deze kunnen haar steunen in het waarmaken van haar dromen, groeien in haar vertrouwen in zichzelf en de wereld en bieden veel positieve steun.

Klik hier om de kaartenset te bestellen

2. Edelstenen set ‘Gouden Driehoek’ (€9,95)

De Gouden Driehoek is een combinatie edelstenen die bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Deze drie edelstenen hebben allemaal unieke eigenschappen en vullen elkaar op een bijzondere wijze aan. Ze dankt haar naam aan de complete energie die deze drie stenen samen hebben: liefde, inzicht, balans en harmonie.

Klik hier om de stenen te bestellen

3. Carddeck ‘Geluksstof’ (€44)

Dit carddeck is gemaakt voor vrouwen die het vuurtje in zichzelf weer willen aanwakkeren, zodat je weer in contact komt met jezelf, je eigen waardigheid gaat ontdekken en omarmen. Je wordt zelfbewuster en met dit carddeck laat je de levensenergie weer door je lijf stromen. De kaarten verbinden je met de vrouw die je in de essentie bent en het geeft je de stof die je nodig hebt om dat geluksgevoel te ervaren en vast te houden. Deze kaarten laten je inzien dat jij het waard bent en een overvloedig leven mag leiden in liefde voor jezelf. Gebruik de code MAUDY10 voor 10% korting.

Klik hier om het deck te bestellen (gebruik code MAUDY10 voor 10% korting)

4. Verzwaard oogkussen (€10)

Met dit heerlijke verzwaarde oogkussen kun je nog dieper relaxen voor je in slaap valt of tijdens je meditatie. Liefdevol en handgemaakt door een team enthousiaste vrouwen. Met organisch lijnzaad, heerlijke geur en bergkrirstal is dit een heerlijke combinatie van ontspanning en vitaliseren. Om het kussentje zit een kussensloopje wat je kan uitwassen. Alle ingrediënten zitten in een gesloten zakje in het kussensloopje.

Wanneer je ons verzwaard oogzakje gebruikt kan je het eerst plaatsen op je voorhoofd (ter hoogte van je derde oog) waarna je het doorschuift naar volledig over je ogen. Je kan het gewicht dan ook mooi verspreiden of wat meer op je derde oog of wat meer op je ogen zelf. Voel zelf waar op dat moment je behoefte ligt. Je zintuigen zullen het overnemen wanneer je de heerlijke ontspannen geur ruikt en je de ontspannende zwaarte voelt op je ogen. Je ontspant telkens een beetje meer bij elke ademhaling!

Erg  fijn na een lange dag, een meditatie/hypnose of bij hoofdpijn!

Klik hier om het oogkussen te bestellen

5. Altaar (€12,95)

Eigenlijk geen plek in huis voor een wat groter altaar? Met het altaar van 4SOULZ heb je alles op één plek! Een intention candle, kaart met originele quote, plek voor edelstenen en wierook! Dit is echt een uniek (en duurzaam) cadeau.

Je kan kiezen voor de kale versie zodat je hem zelf in kan delen óf helemaal compleet. Je krijgt dan willekeurig pakje wierook (20st), één intentie kaars, een verrassings steen en kaart!

Klik hier om het altaar te bestellen

6. Himalaya zout sfeerlicht (€5,95)

Theelichtjes van himalaya zout hebben een revitaliserend en zuiverend effect op de gehele omgeving waar het lichtje zich bevindt.

Een omgeving met een fijne energetische balans heeft een belangrijk en positief effect op onze algemene gezondheid en welzijn. Dit zoutkristal neutraliseert een teveel aan positieve ionen in de lucht. Dat kan ontstaan door bijvoorbeeld elektronische apparatuur zoals telefoons en laptops. Wanneer het zoutlichtje warm wordt door een vlam of een lampje geeft het effect. Ook het licht van dit zout werkt rustgevend en geeft een enorm fijne sfeer.

Het is een natuur product en het kan wat afwijken van het plaatje hieronder. Je zult een vergelijkbaar lichtje ontvangen.

Klik hier om het licht te bestellen

7. Flowmat (€33, MEGA TIP!)

Door de ca 6000 puntjes is the body to full health and vitality geprikkeld. Geschikt voor alle neuroreflexzones rond de wervelkolom te activeren. Blokkades worden afgekapt en komt de natuurlijke stroming in het lichaam weer op gang. Ook op andere delen van het lichaam te gebruiken.

Gezondheidseffecten van de Flowmat*

  • Pijnreductie van rug, nek, schouders, heupen en gewrichten
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Vitaliseert het hele lichaam
  • Geeft een diepe ontspanning
  • Verbetert de nachtrust
  • Ondersteunt een gezonde stoelgang
  • Geeft zichtbaar huidverbetering bij striae en cellulitis
  • Versterkt de fysieke en mentale conditie
  • Verlicht spanningshoofdpijnen
  • Positief effect op de orgaanfunctie

Klik hier om de mat te bestellen

Leave a Comment