Hoe kom je van eetbuien af? 11 tips

Je hebt dat ene koekje op, maar je voelt de intense drang naar meer. Je opent het keukenkastje en staat in de keuken, met dat pak koekjes in je hand. Je weet het eigenlijk wel: dit gaat je niet helpen. Maar toch kan je je niet inhouden. Je gaat op de bank zitten met het pak koekjes en stopt er nog een paar in je mond. Eigenlijk denk je hier niet bij na. Misschien ga je nog een stap verder en trek je een zak chips open: ‘’ik heb het nu toch al verpest’’, denk je. Je voelt je hier niet fijn bij, maar het overkomt je telkens. Ook al neem je je voor dit niet meer te doen.

Dat is jouw eetbui. Het hebben van eetbuien is niet normaal of grappig.

Er hangt een taboe rondom het serieuze gedeelte van eetbuien en er wordt vaak lollig over gedaan om grote hoeveelheden troep naar binnen te werken. Eetbuien gaan vaak helemaal niet over eten, en daarom is het waardevol om het aan te kijken.

Ik weet dat jij diep van binnen er iets aan wil veranderen, maar niet goed weet hoe. De drang kan namelijk oncontroleerbaar voelen.

Daarom heb ik een gratis Eetbuien Mastery Guide voor jou met daarin:
* 5 Stappen om uit te voeren als je een eetbui aan voelt komen. 
* 3 Tips voor tijdens de eetbui. 
* 3 Affirmaties voor na de eetbui.

Je mag er iets aan veranderen. Dat gaat je veel energie opleveren en dichterbij die versie van jou brengen waarvan jij weet dat hij in je zit.

>> Klik hier om Jouw Eetbuien Mastery Guide te Downloaden! <<

Leave a Comment