Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem hier contact op met mij en mijn team.

Ik woon niet in de buurt. Kan je me ook online helpen?

Yes! LEAV helpt vrouwen uit heel Nederland (en zelfs daarbuiten!), ook jou dus ;-). Bij elk traject staat helder aangegeven of dit volledig online of op locatie is. De locatie van LEAV Club NL zit in Eindhoven en is goed bereikbaar.

Worden de trajecten van LEAV vergoed door mijn verzekering/werkgever?

Trajecten worden niet vergoed door de verzekering. Er zijn wel werkgevers die jaarlijks budget vrijmaken voor de ontwikkeling voor hun werknemers. Voordat je jouw traject bij mij aangaat zou je kunnen informeren bij jou werkgever hoe dit voor jou zit. Voor mij is het geen probleem om de factuur op bedrijfsnaam te zetten.

Maudy, wat voor opleiding heb je gedaan?

Ik heb in 2018 mijn CIOS opleiding afgerond in Goes. Vanuit daar heeft het pad van het leven mij geleid naar waar ik nu sta. Daarnaast heb ik diverse cursussen/opleidingen gevolgd en geïnvesteerd in coaching en training.

Kan ik het traject wat ik wil volgen ook in termijnen betalen?

Het is bij al onze trajecten mogelijk in termijnen te betalen. Dit delen we op tot maximaal 12 maandelijkse termijnen. Vragen hierover mag je stellen via administratie@fitwithus.nl

Waarom is LEAV Club NL alleen voor vrouwen?

Omdat de energie, het brein en het lichaam van vrouwen anders werkt dan de energie van mannen. Ieder die zich identificeert met ‘vrouw’ mag zich welkom voelen bij LEAV Club NL.