Butterfly 1-1 mentoring

Wat als jij de komende periode jezelf op #1 zou leren zetten en je leven zou leven vanuit bewustzijn, vertrouwen & rust?

Ik heb een kleine checklist voor je, zodat je weet of je op de juiste plek bent… Herken je je in een aantal van onderstaande punten?

 • Je leven is oké, maar je weet stiekem dat er meer in zit;
 • Je mist de sparkle, dat vuurtje waarvan je wéét dat het in jou zit;
 • Aan het einde van de dag zit je hoofd vol;
 • Je wordt geleefd door je agenda;
 • Je volgt je hart niet omdat je je laat tegenhouden door hoe anderen jou zien OF door angst;
 • Je wil graag alle ballen hooghouden, maar beseft dat het je gaat helpen om dat leren los te laten;
 • Jij hebt nog geen vaste routine in je dag en beseft je dat je dat wel zou helpen.
fotos-leav-club-nl-website-3

Stel je voor dat je positieve routines & gewoontes hebt, en vanuit positiviteit en liefde situaties kan benaderen en keuzes kan maken zodat jij…

JOUW leven gaat leven vanuit jouw waarden

Loslaat wat anderen van jou denken

Routines en rituelen hebt die bij jou passen

Positief in het leven staat

Meer in het nu kan leven

Voor jezelf kiest

Meer rust in je hoofd krijgt

In een hogere energie komt

Meer tijd gaat ervaren

Vaker voor jezelf gaat kiezen

Je DROOMLEVEN najaagt

Butterfly 1-1 mentoring

De inhoud van dit traject leg ik je graag persoonlijk uit in een belletje (matchcall). Na onze vrijblijvende matchcall stuur ik jou een persoonlijke informatiegids met de 3 verschillende pakketten waaruit jij kan kiezen. De pakketten variëren in duur, intensiteit en investering (vanaf 4 maanden, tussen de 222 en de 555 euro per maand, meerdere termijnbetalingen mogelijk).

1-1 mentoring: écht persoonlijke aandacht.

 • Betrouwbaarheid, eerlijkheid & duidelijkheid zijn voor mij heel belangrijk.
 • Ik neem de tijd voor jou en werk vanuit liefde.
 • Aan de start van het traject hebben we een online kick-off waarin wij kennismaken, jij jezelf al beter leert kennen en je comfortabel gaat worden met mijn tools.
 • Onze sessies zijn effectief, veilig én geven jou een energieboost. Jij kan per gesprek aangeven of je dit online wil of bij mij in Eindhoven. We gaan in een eerlijk gesprek en ik stel je kritische vragen die je gaan helpen. De sfeer tijdens dit gesprek is veilig. Bij iedere sessie mag jij aangeven of jouw voorkeur uitgaat naar een gesprek of een gesprek in combinatie met een meditatie/Reiki behandeling;
 • Wanneer dit in jouw pakket* zit stuur jij mij wekelijks jouw weekupdate via de mail. Ik geef je puntsgewijs feedback op deze update en dat zal je nieuwe inzichten voor groei geven en handvaten om deze week weer mee aan de slag te kunnen. Daarnaast is het een stok achter de deur om met je doelen bezig te blijven.
 • Door de praktische en persoonlijke aanpak blijf jij met jouw aandacht erbij.
 • We werken niet met één vaste rode draad, je kan de toekomst namelijk niet voorspellen. We werken vanuit flow en ik kijk elke keer opnieuw naar wat jij op dat moment nodig hebt.

*Pakketten: Na onze matchcall stuur ik jou een persoonlijke informatiegids met de 3 verschillende pakketten waaruit jij kan kiezen. De pakketten variëren in duur, intensiteit en investering (vanaf 4 maanden, tussen de 222 en de 555 euro per maand, meerdere termijnbetalingen mogelijk).

Anders dan andere mentorships

Ik ga je geen magische routine aanleren die de rest van je leven voor je werkt. Jij bent een vrouw, en vrouwen worden over het algemeen niet elke dag met hetzelfde gevoel wakker. Het is oké om ups & downs te hebben. Ik ga je leren elke periode van je leven te omarmen en gewoontes te ontwikkelen die passen bij verschillende fases in je leven. Zo leer je niet elke ochtend een lijstje van routines af te werken, maar leer je wakker te worden en te luisteren naar je gevoel.

Daarnaast ga je alles wat we in onze gesprekken bespreken direct toepassen in je dagelijks leven: technieken om je open te stellen, feedback te ontvangen, te stoppen met overthinking en rust te ervaren.

Dit 1-op-1 traject heeft geen vaste rode draad, we kunnen de toekomst namelijk niet voorspellen. Ik werk vanuit flow en laat ons samen ontdekken welke thema’s op ons pad komen tijdens de mentoring.

Thema’s waarin ik vrouwen zoals jij in heb begeleid

Positief denken

Piekeren

Lage energie of omgaan met chronische fysieke klachten

Omgaan met negativiteit om je heen of situaties op werk

Zelfbeeld

Angsten

Burn-out klachten

Onzekerheid

Perfectionisme

Te hard zijn voor jezelf

Uit je comfortzone stappen

Bedrijf/blog starten

In je eentje op reis gaan en zijn

In het nu leven

Kort samengevat:

 • Voor de Butterfly Mentoring zijn 3 verschillende pakketten beschikbaar, afhankelijk van jouw startniveau, wensen en behoefte kiezen we er samen een die bij jou past. De informatie over de inhoud van het traject vertel ik je tijdens onze matchcall, en ná onze matchcall zal ik je een duidelijke informatiegids sturen met de inhoud van de pakketten.
 • Bij de pakketten varieert de duur en de intensiteit van het traject, zo zit er altijd wat bij wat bij jou past;
 • Ik geef jou liefdevolle en eerlijke feedback en begeleiding;
 • We gaan niet voor gewóne begeleiding, maar een échte experience. Van ervaringen leren is namelijk véél waardevoller dan leren uit een cursus;
 • Toegang tot besloten community met andere 1-1 coachees;
 • BONUS vanaf pakket B: Toegang tot 1 vrouwencirkel die binnen het traject valt.
 • BONUS: Audiotraining routines t.w.v. 97 euro

De investering die bij dit traject hoort varieert tussen de 222 en 666 euro per maand (vanaf 3 maanden, meerdere termijnen is mogelijk), afhankelijk van welk pakket jij kiest. Ik informeer je graag meer over de verschillende pakketten na een kennismakingscall.

FAQ

Hoe gaat de betaling?

Na bevestiging van jouw deelname vindt de betaling plaats. Na het ontvangen van de factuur betaal jij binnen 7 dagen via iDeal of bankoverschrijving.

Hoe gaat de aanmelding?

Je vraagt een kennismakingsgesprek aan via de knop hierboven, dit kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend. Na het inplannen van jouw afspraak volgt een uitgebreide vragenlijst zodat ik ons gesprek kan voorbereiden. Tijdens dit gesprek heb jij de gelegenheid vragen te stellen en kan ik toelichten wat het voor je gaat betekenen als wij samen gaan werken. Na onze call stuur ik jou een informatiegids met informatie over de verschillende pakketten. Hierna beslis jij binnen 48 uur of je definitief in gaat stappen en met welk pakket.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ik vind het belangrijk dat geld nooit in de weg mag staan van jouw geluk. Mocht het voor jou nodig zijn te betalen in meerdere termijnen, is dit bespreekbaar.

Hoeveel tijd kost het traject?

De nieuwe gewoontes die je gaat aanleren, gaan je juist helpen productiever en energieker te zijn, & meer rust in je hoofd te ervaren waardoor je juist het gevoel zal ervaren meer tijd te hebben. Je gaat meer in het nu leven. Aan de weekupdate ben je ongeveer 30 minuten per week bezig, daarnaast is het voor ieder individu anders wat je dagelijks gaat doen.

Is dit het juiste moment voor mij?

Als je gaat wachten op het juiste moment kan je wachten tot Pasen en Pinksteren op één dag vallen ;-). Werken aan jezelf mag ALTIJD je prioriteit zijn. Want in the end gaat het om jouw geluk. Als jij nu twijfelt of dit het juiste moment is zou ik zeggen: plan een vrijblijvend gesprekje met me in.

Ik woon niet in de buurt...

Je kan dit traject zowel online als offline volgen. Door mijn jarenlange ervaring met online coaching durf ik je te garanderen dat de kwaliteit online bewaard blijft.