Hoe zou je willen betalen?

Hoe werkt het lidmaatschap?

(deze informatie kan je later nog herlezen in de community).

Je lidmaatschap loopt stilzwijgend door via automatische incasso. Dat betekent dat het niet stopt nadat jij de Body Boost Methode van 8 weken hebt afgerond, maar dat het pas stopt op het moment dat jij het opzegt. Je hebt GEEN opzegtermijn of minimaal aantal maanden dat je lid moet blijven.

Dit is omdat je met je lidmaatschap onderdeel bent van een community en de coaching, LIVE sessies en tools van GIGA-waarde blijven, ook als je de cursus al hebt afgerond. Er zijn veel cursussen te volgen als vervolg op de Body Boost Methode: de Journal Cursus, F*CK Perfect of de Audiotraining Routines bijvoorbeeld. En alle toffe challenges die op de planning staan.

Wil je de community toch verlaten, dat is oké! Love it or leave it. Je kan altijd de community verlaten door een Exit-gesprek in te plannen via deze link (klik hier). Je beëindigt jouw lidmaatschap op de dag van jouw Exit-gesprek.

Restitutie is niet mogelijk: na je opzegging blijf je onderdeel van de community voor de periode die je al betaald hebt.