Blog

Lees al mijn verhalen!

Luister jij liever een podcast dan dat je leest? Dat kan natuurlijk ook. Klik HIER om naar mijn podcast te gaan!

Fit With Us
#MIJNWEG

#MIJNWEG 2 – I am NOT superwoman

Steeds vaker krijg ik de vraag hoe ik het allemaal doe: elke dag op tijd opstaan, doen wat ik moet en wil doen, enthousiast zijn, sporten, gezond eten… Mijn antwoord is altijd eerlijk: wat je op Instagram ziet is slechts een deel van mijn dag en van mijn leven.

Lees het snel!
Geen categorie

Eetdagboek 2 dagen – What I eat in a day

Yes, ik wil het je even laten zien! Wat ik eet op een dag. Met mijn drukke agenda vind ik het lastig om op bepaalde momenten tijd te maken voor een goede maaltijd, daarom gaat mijn keuze gemakkelijk naar iets snels zoals een maaltijdsalade of kant-en-klare lasagne.

Lees het snel!
Geen categorie

Hoe ik mijn mindset veranderde en spiritualiteit ontdekte & 5 tips voor positiviteit & een ‘aanpakkers’-mindset

Ik ben altijd al een KEI geweest in mezelf druk maken om vanalles en nog wat, piekeren behoorde tot mijn top 10 vaardigheden en zeuren was ik nog net geen prijswinnaar in. Dat is inmiddels wel anders, zeuren en klagen beperk ik zoveel mogelijk en ik sta positief in het leven. Hoe dit is veranderd? Ik ben mij gaan verdiepen in spiritualiteit en mindset, en dat heeft mijn leven veranderd.

Lees het snel!
Fit With Us
#MIJNWEG

#MIJNWEG – 1 – Mijn verhaal

In de rubriek #MIJNWEG neem ik je mee in mijn dagelijks leven en vertel ik je hoe ik het er zelf vanaf breng op het gebied van voeding, training, en mindset. Leer van mijn ervaringen, en enjoy :-).

Lees het snel!
Mindset

Wat is de wet van aantrekkingskracht en hoe werkt het?

Mensen die veel zeuren en negatief zijn hebben altijd pech, en mensen die positief zijn en veel ondernemen hebben altijd geluk. Is dat zo? Is het een kwestie van toeval? Of zit er meer achter? De wet van aantrekkingskracht, law of attraction, heb je daar ooit van gehoord? De wet van aantrekkingskracht is een natuurwet die gaat over de kracht van gedachtes en verlangens. In dit artikel ga ik je kort vertellen wat de wet van aantrekkingskracht is en hoe je het kan toepassen.

Lees het snel!
Training

Als vrouw het krachthonk in?

Ik snap het wel, HET krachthonk – waar alle mannen rondhangen -, best spannend om als dame voor de eerste keer tussen te gaan staan. Vergelijk het met je eerste schooldag op de middelbare school, dat was ook best spannend, toch?!

Lees het snel!

Fit With Us © 2020 Alle rechten voorbehouden

Website by Timmermans Media